Fractieweek van 29 mei 2017

In de Fractieweek van 29 mei hebben we een kijkje genomen bij Residence Roosenburgh (het oude Baken) en heeft Gemeentebelangen bekeken hoe het staat met het oplossen van klachten buitenruimte en overlast.

Gemeentebelangen heeft een overzicht op welke manieren u klachten en meldingen kunt indienen. Zonder melding geen oplossing! Het is daarom uitermate belangrijk dat meldingen plaatsvinden. Word na de melding niet gereageerd en heeft u een meldnummer? Of weet u niet hoe u het best kunt melden? Wij helpen u graag verder.

Het overzicht klachten/meldingen vindt u op deze link: Indienen van klachten

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *