Werk aan de Elzenlaan oktober 2016

Rotterdam Rozenburg 

11 oktober 2016 | Rozenburg | nieuwsbericht

Bestratings- en groenwerkzaamheden rondom de nieuwbouw van Ressort Wonen

Foto Elzenlaan Rozenburg

De buitenruimte rondom de nieuwbouw krijgt een groene uitstraling

Van 7 oktober tot eind oktober 2016 voert de gemeente werkzaamheden uit in de Elzenlaan en Eikenlaan. Deze werkzaamheden zijn al eerder toegelicht tijdens de inloopbijeenkomst in mei 2016.

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit bestratings- en groen werkzaamheden rondom de nieuwbouw van Ressort Wonen. Er wordt gestart ter hoogte van de Eikenlaan / Kalishoek met het aanleggen van een nieuw parkeerterrein. Hierna gaat men naar de Elzenlaan waar aan de zijde van de nieuwbouw ook parkeerplaatsen worden aangelegd.
Het oostelijke deel van de Elzenlaan wordt opnieuw ingericht en voorzien van nieuwe bestrating tussen het nieuwe woonzorgcomplex en de Elzenlaan. Het trottoir aan de zuidkant van de Elzenlaan wordt opnieuw aangelegd en geschikt gemaakt voor mindervaliden. Aan beide zijden komen langsparkeervakken. 
De buitenruimte rondom de nieuwbouw krijgt een groene uitstraling. Vanaf het nieuwe parkeerterrein komt een voetpad door het groen aan de zuidkant van de nieuwe woningen, dat de Eikenlaan met de Smalle Veer verbindt.
In de groenstrook naast de ingang van de nieuwbouw wordt het beeld Spelende kinderen met vogel teruggeplaatst. Het beeld wordt door een kleine spot verlicht.

Bereikbaarheid
Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is het gedeelte van de weg waar gewerkt wordt afgesloten voor verkeer. Met borden staat aangegeven hoe u het beste kunt rijden. De woningen blijven bereikbaar via loopplanken. In de opgebroken straten komen rijplaten te liggen. Deze zijn alleen bestemd voor brandweer en ambulance. Het is daarom verboden om op deze rijplaten te parkeren.
U kunt tijdelijk niet parkeren in het deel van de Elzenlaan en Eikenlaan waar gewerkt wordt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.