Griezelen op de fiets in Rozenburg

Rotterdam Rozenburg 

11 oktober 2016 | Rozenburg | nieuwsbericht

Op 22 en 28 oktober gaat het spoken in Rozenburg

foto Halloween gezicht

Doen jullie griezelig mee?

Een skelet in het pikkedonker, enge figuren die je de stuipen op het lijf jagen, een windvlaag die zomaar uit het niets voorbijkomt. Vrijdagavond 28 oktober gaat het spoken in Rozenburg tijdens de Halloween Kids Nightride. Alle Rozenburgse kinderen kunnen meerijden. Op de fiets, en het liefst verkleed.

Tweede Kids Nightride
De Halloween Kids Nightride wordt voor de tweede keer georganiseerd door Wieler- en Mountainbikevereniging Rozenburg. ‘We vertrekken weer aan de achterzijde bij Leeuwen2wielers in de Emmastraat vanaf 19.00 uur’, vertelt Maurice de Roode. ‘Tijdens de tocht beleven de kinderen verschillende griezelmomenten en zijn er snoephuizen waar ze wat lekkers krijgen. Deelname is mogelijk onder begeleiding van een volwassene. We hopen dat veel verklede kinderen meedoen met mooi verlichte fietsen.’ Iedereen tot 15 jaar kan zich inschrijven via [email protected] (2,50 euro per kind).

Nightride voor volwassenen
Voor volwassenen is er een Halloween Nightride zaterdag 22 oktober. De start is bij Café de Rots in de Emmastraat. Inschrijven kan via [email protected]ook.com (7,50 euro inclusief consumptie).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.