Jeffrey Kruis nieuw lid van gebiedscommissie

‘Zuinig zijn op ons dorp’ 

29 september 2016 | Rozenburg | nieuwsbericht

De gebiedscommissie is weer compleet.

Jeffrey Kruis.

Jeffrey Kruis; nieuw lid gebiedscommissie Rozenburg.

Op 13 september is Jeffrey Kruis (44) geïnstalleerd als opvolger van Wim Koster, die helaas op 8 juli overleed. Kruis woont sinds 2004 in Rozenburg, samen met zijn vrouw en zoon. ‘We moeten het dorpse karakter en de saamhorigheid behouden.’
 
Actief
Jeffrey Kruis is al jaren politiek actief in Rozenburg. ‘Ik kom uit een VVD-nest’, vertelt hij. ‘Het liberale gedachtegoed is me met de paplepel ingegeven. Daar hoort ook bij dat je zelf in actie moet komen als je iets wilt veranderen.’ Van 2010 tot 2014 was Jeffrey Kruis deelgemeenteraadslid. Eerst voor de VVD en daarna samen met Wim Koster. Bij de verkiezingen voor de gebiedscommissie sloten beiden zich aan bij de Inwoners Partij Rozenburg (IRP). ‘Als nummer 3 op de kandidatenlijst viel ik net buiten de boot. Nu kan ik alsnog een bijdrage leveren.

Wat wil je bereiken?
‘Rozenburg is een prachtig dorp, met een eigen karakter, veel saamhorigheid en een rijk verenigingsleven. Daar moeten we zuinig op zijn. Door mijn werk bij de Omgevingsdienst Haaglanden heb ik veel kennis en ervaring. Dat wil ik inzetten om Rotterdam goed te adviseren. Stedelijk beleid werkt niet altijd in een dorp!’

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.