Werk aan het Raadhuisplein Rozenburg

Rotterdam Rozenburg 

16 september 2016 | Rozenburg | nieuwsbericht

Diverse werkzaamheden rondom het plein

foto raadhuisplein begin september 2016

raadhuisplein begin september 2016

Afsluiting Molenweg
De rijbaan van de Molenweg is afgesloten tussen de kruising met de Jan van Goyenstraat en net voorbij de kruising met de Rembrandtsingel. De kruising met de Rembrandtsingel is dus ook afgesloten. Deze afsluiting is nodig om de nieuwe bestrating aan te brengen. De parkeerplaats is wel toegankelijk. Met borden wordt de omleidingsroute aangegeven. De bushalte is tijdelijk niet beschikbaar. De afsluiting van de Molenweg duurt ongeveer zes weken.

Waterelement
De werkzaamheden aan het waterelement kunnen u niet ontgaan zijn. De afgelopen weken is gewerkt in de ondergrond om alle leidingen aan te leggen en de pompen te plaatsen. De aannemer brengt nu de natuurstenen tegels aan. Hiermee wordt het eindresultaat van het waterelement meer en meer zichtbaar. In de week van 19 september wordt het waterelement afgemonteerd en wordt het werkterrein opgeruimd. In de week van 26 september wordt het waterelement getest.

Riolering
Het werk aan de riolering gaat verder in de Raadhuisstraat richting de Esdoornlaan. Na het aanbrengen van de nieuwe riolering wordt de Evides transportleiding aangebracht. Na deze werkzaamheden in de ondergrond wordt de Raadhuisstraat voorzien van nieuwe bestrating.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.