Bijeenkomst over inrichtingsplan Elzenlaan

12 mei staan het projectteam en Ressort Wonen staan klaar voor informatie en uw vragen en verbeterpunten

Uitnodiging
Op donderdag 12 mei organiseert de gemeente Rotterdam, tussen 17.00 en 19.00 uur, een inloopbijeenkomst in het gebiedskantoor Rozenburg aan de Jan van Goyenstraat 1 over het concept-inrichtingsplan Elzenlaan.

Informatie en meedenken
Leden van het projectteam Elzenlaan en medewerkers van Ressort Wonen bv zijn tijdens de bijeenkomst aanwezig om informatie te geven. Er is geen centrale presentatie. U kunt op elk tijdstip tussen 17.00 en 19.00 uur binnenkomen en aan de hand van de tekening uw vragen stellen en/of een toelichting krijgen. Graag horen we van u of er verbeterpunten zijn in het concept-inrichtingsplan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.