Werving stembureauleden gestart

Het lijkt misschien nog ver weg, maar voor we het weten is het 6 april en gaat Nederland naar het stembureau.

Dit keer zijn er ruim 2300 mensen nodig om de stembureaus te bemensen. Doordat het een referendum is, is het telproces eenvoudiger. Daarom vraagt de gemeente dit keer geen extra tellers.
Gemeente Rotterdam is druk bezig met het werven van (plaatsvervangend) voorzitters en stembureauleden. Vele ervaren voorzitters en plaatsvervangend voorzitters zijn al uitgenodigd en ook de bekende stembureauleden ontvangen binnenkort een e-mail om zich weer beschikbaar te stellen. 

Geen nieuwe stembureauleden
Inmiddels hebben we een goed opgebouwd bestand van ervaren stembureauleden. De komende weken nodigen we deze mensen uit. Vooralsnog hebben we geen extra aanmeldingen nodig.
Wilt u ook graag een rol vervullen in een Rotterdams stembureau? Houd dan de website in de gaten. We geven een seintje wanneer we uw hulp kunnen gebruiken!

Referendum
Nederland gaat op 6 april naar de stembus voor het referendum. Dit keer gaat het over de samenwerking tussen de Europese Unie en Oekraïne. Voor meer informatie over het stemmen, stempassen, de stembureaus en alle overige vragen kunt u kijken op de gemeentelijke website rotterdam.nl/verkiezingen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.