Uitnodiging Opening Politiesteunpunt

Op woensdag 10 februari 2016 om 13.00 uur wordt het nieuwe Politiesteunpunt in Rozenburg officieel geopend.

Bewoners van Rozenburg zijn van harte welkom om die middag een kijkje te komen nemen. Het Politiesteunpunt is gevestigd in het gebiedskantoor van Rozenburg, Jan van Goyenstraat 1.

Basisteam Haringvliet
Enige tijd geleden is het politiebureau van Rozenburg gesloten. De politiezorg in Rozenburg wordt verzorgd door het basisteam Haringvliet vanuit het politiebureau in Hellevoetsluis. De politie vindt het belangrijk om in contact te zijn met de bewoners van Rozenburg en opent daarom dit steunpunt waar bewoners op afspraak met een politiemedewerker kunnen spreken.

Opening Steunpunt
Met de opening van het Steunpunt hebben Rozenburgers nu toch de kans om aangifte te doen in hun eigen dorp.

Aangifte doen
Naast 3D aangifte is het voor een aantal delicten ook mogelijk telefonisch of via internet aangifte te doen. Voor telefonisch aangifte doen kunt u een afspraak maken via 0900-8844. De website om aangifte te doen is www.politie.nl. Aangifte doen in persoon kan door een afspraak te maken via het algemene politietelefoonnummer  0900 – 88 44. Ook met wijkagenten Angelique Bink en Michel Soeters kunt u via dit nummer contact zoeken.

Programma opening
Het programma van de opening is als volgt:

Openingswoord door Annet de Jonge, teamchef van het basisteam Haringvliet van de politie en Frank Schellenboom, voorzitter van de gebiedscommissie. Voor geïnteresseerden is er een uitleg over het 3D loket en natuurlijk is er koffie, thee en cake in de hal van het gebiedskantoor.

We hopen u te zien bij de opening!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.