WINST VOOR GBR: 6 ZETELS, 54% vd stemmen

Ongelooflijk en overweldigend!! Kiezers Bedankt!

Bij de verkiezingen voor de gebiedscommissie Rozenburg heeft GBR een fantastisch resultaat bereikt. Maar liefst 54% van de  stemmen is uitgebracht op onze kandidaten, 25 maart zal duidelijk zijn wat de definitieve uitslag per kandidaat is maar onze lijst heeft de winst op haar naam gescoord.

Een prachtig resultaat, het vertrouwen dat de Rozenburgers hiermee in Gemeentebelangen Rozenburg uitspreken is grandioos.  We hebben er ook keihard voor gewerkt, altijd bereikbaar, zichtbaar en de bestuurlijke ervaring is ongetwijfeld ook bepalend geweest.
‘Rozenburg in de hoofdrol’ zal voor GBR de komende vier jaar het allerbelangrijkste speerpunt zijn.
Op 7 april wordt de gebiedscommissie geïnstalleerd en kunnen we aan het werk.
Wij danken de kiezers en zullen hen niet teleurstellen! (klik hier voor de bedankposter van GBR)

Regionaal Lokaal heeft helaas geen zetel kunnen bemachtigen in Rotterdam. De samenwerkende partijen uit Rozenburg, Hoek van Holland en Hoogvliet zijn wél alle drie de grootste partij geworden en hebben de verkiezingswinst behaald in hun gebied. 
Regionaal Lokaal gaat door op de ingeslagen weg. Met de winst op zak én de gezamenlijke contacten in Rotterdam blijven we de buitengebieden op de kaart zetten
 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *