Lijst GBR gebiedscommissie bekend, Paméla Blok lijsttrekker

11 januari 2014

Paméla Blok nummer één op GBR-lijst gebiedscommissie Rozenburg

In de ledenvergadering van Gemeentebelangen Rozenburg (GBR) is de kandidatenlijst voor de gebiedscommissie unaniem vastgesteld. Paméla Blok is tot lijsttrekker benoemd voor de verkiezingen van maart 2014.  GBR vindt het belangrijk dat continuïteit in beleid en uitvoering van projecten voor Rozenburg blijft behouden. Daarom hoopt GBR dat met de steun van vele Rozenburgers, Paméla als voorzitter van het gebied kan aanblijven en Rozenburg de komende vier jaar kan blijven vertegenwoordigen in Rotterdam en de regio.

Gemeentebelangen is al 25 jaar actief  in en vóór Rozenburg en de lijst voor de gebiedscommissie is samengesteld uit mensen met ervaring, kennis en betrokkenheid, jong en oud. Het betrekken van inwoners bij plannen is ons speerpunt en dit team gaat die werkwijze voortzetten. De lijst van GBR-kandidaten is:

1.Paméla Blok, 2.Erik Nieuwenhuizen, 3.Rob Oosterlee, 4.Tom de Raaf, 5.Koenraad Hovens Greve, 
6.Hans de Groot, 7.Arno de Visser, 8.Patty Lemson, 9.Jan Fit, 10.Marjon McElligott, 11.Johan de Groot, 
12. Riek Fit, 13.Cees Nieuwenhuizen en 14. Rob van der Hoeven.

Opvallende nieuwkomer is Rob Oosterlee, niet onbekend in de Rozenburgse politiek én daarbuiten, een versterking voor de ploeg van GBR. Johan de Groot en Marjon McElligott gaan zich meer op de achtergrond bezig houden met GBR, daarom staan zij wat lager op de lijst. Wim van Hulten, 17 jaar actief binnen GBR, trekt zich terug uit de politiek en gaat zijn tijd aan andere, maar ook Rozenburgse, zaken besteden.

GBR en Regionaal Lokaal

Voor de gemeenteraad van Rotterdam zijn landelijke partijen actief maar ook partijen die alleen in Rotterdam meedoen. Inwoners vanuit heel Rotterdam kunnen meedingen naar een plaats in de gemeenteraad, dus ook Rozenburgers.
De buitengebieden Rozenburg, Hoek van Holland en Hoogvliet zijn echter slecht vertegenwoordigd en hebben daarom naar samenwerking gezocht. De nieuwe partij Regionaal Lokaal is daaruit voortgekomen en doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Ook diverse GBR-ers staan op de kandidatenlijst, met Tom de Raaf op een prominente plaats. Veel stemmen voor een vertegenwoordiging vanuit de buitengebieden maken dat we ook op de Coolsingel onze partij kunnen meeblazen. Een stem op Regionaal Lokaal is dus een stem voor de buitengebieden én Rozenburg.

Gemeentebelangen Rozenburg zet zich niet in voor één bepaalde doelgroep maar voor álle Rozenburgers, in ons dorp en op de Coolsingel, maar áltijd: Rozenburg in de hoofdrol!

(Regionaal Lokaal is te vinden op Facebook en op de website: www.regionaallokaal.weebly.com)
 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.