Winnares quiz GBR-kraam verrast met ‘Rozenburgertjes’

Winnares Quiz GBR

Op 16 november hield Gemeentebelangen Rozenburg een quiz over lokale politiek. Van de 42 inzendingen bleken er 11 volledig goed zijn ingevuld. Hieruit is een winnaar getrokken: mevrouw vd Baan. Burgercommissielid Tom de Raaf en fractievoorzitter Marjon McElligott gingen bij haar op bezoek.

Verrast nam zij zaterdag 23 november de  felicitaties, de “Rozenburgertjes” en een boeket bloemen in ontvangst. Zij gaf aan de quiz samen met haar vriendin te hebben ingevuld en ze zullen dan ook samen van het gebak gaan genieten.

“Rozenburgertjes”  zijn gebakjes die te koop zijn in ons dorp. GBR vond het toepasselijk deze lokale gebakjes als prijs uit te reiken. GBR dankt alle deelnemers aan de quiz. De antwoorden op de quiz zijn elders op onze website terug te lezen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.