GBR deelnemer aan verkiezingen gebiedscommissie 2014

GBR óók in 2014 weer  ‘voor Rozenburg!’
Gemeentebelangen Rozenburg zal in maart 2014 deelnemen aan de verkiezingen voor de gebiedscommissie in Rozenburg. Onze lokale partij, die volgend jaar 25 jaar actief is, zal zich opnieuw vier jaar inzetten voor de Rozenburgers.

Verkiesbaar op de lijst staan, in alfabetische volgorde : Paméla Blok, Hans de Groot, Koenraad HovensGreve, Wim van Hulten,  Erik Nieuwenhuizen, Tom de Raaf en Arno de Visser. Totaal zullen 14 kandidaten onze partij vertegenwoordigen en ondersteunen op de kieslijst.

Verrassende nieuwkomer is Rob Oosterlee, die na 19 maart Gemeentebelangen Rozenburg komt versterken. Marjon McElligott en Johan de Groot zullen GBR blijven ondersteunen maar hun actieve rol beëindigen.

Op 18 december zullen de leden de volgorde van de lijst en de lijsttrekker bepalen.

GBR uw vertrouwen waard en Rozenburg altijd in de hoofdrol!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.