Oók coalitie – verantwoording 2013

Coalitiepartijen overhandigen jaarlijkse verantwoording (klik hier voor het volledige document)

Bijna aan het eind van deze bestuursperiode hebben de coalitiepartners: GBR, PvdA, CDA en Hart voor Rozenburg een overzicht gemaakt van de coalitieafspraken die vanaf 2011 zijn gerealiseerd. Deze verantwoording is voorafgaand aan de begrotingsvergadering overhandigd aan de voorzitter van de deelraad en het dagelijks bestuur.

Op 23 september 2011 ondertekenden de coalitiepartijen een speerpuntenprogramma met prioriteit voor onderwerpen en zaken die noodzakelijk zijn voor de Rozenburgse gemeenschap en de door hen overeengekomen gezamenlijke aanpak.  De jaarlijkse verantwoording bevat de uitwerking van de speerpunten en is aangevuld met nadere afspraken en de stand van zaken tot op heden.

In de afgelopen 2 jaar hebben de samenwerkende partijen hard gewerkt om de gemaakte beloftes te realiseren. Dossiers die jarenlang getouwtrek veroorzaakten in de Rozenburgse politiek zijn nu met succes afgerond, gedeeltelijk afgerond of zijn in de eindfase van planvorming die voorafgaat aan de uitvoering.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.