GBR gaat door na 2014

GBR gaat door na 2014

Gemeentebelangen gaat na de komende verkiezingen door in de gebiedscommissie van Rozenburg. Met die boodschap stonden fractie en bestuur van GBR zaterdag 28 september met de GBR kraam op het Raadhuisplein. Veel mensen lieten weten ons daarin te ondersteunen.

 

Voor de gebiedscommissie van Rozenburg kan iedereen zich verkiesbaar stellen dus ook lokale partijen kunnen meedoen. GBR heeft de belangen van Rozenburg altijd voorop gesteld en nu de mogelijkheid er is om door te gaan voor Rozenburg, pakken we die kans aan.

Gemeentebelangen is er voor de Rozenburgers. Wij leggen jaarlijks verantwoording af over onze verkiezingsbeloften. De GBR-kraam staat regelmatig op het plein, we hebben openbare vergaderingen en al onze (deel-)raadsleden zijn goed bereikbaar voor vragen. Daarnaast zijn onze acties direct gericht op signalen vanuit de bevolking. Enkele voorbeelden daarvan zijn het inspreken bij de provincie over het herhaaldelijk uitvallen van de pont, de wijkschouw over de buitenruimte en het uitgeven van zwerfvuilknijpers. Wij zijn niet alleen tijdens  verkiezingsperioden zichtbaar zoals veel van onze collega’s. U kan het hele jaar bij ons terecht, op het plein met onze kraam of met acties in de wijk.

Gemeentebelangen gaat na de verkiezingen door in de gebiedscommissie op de wijze die u van ons gewend bent. Voor ú , voor Rozenburg!


Wilt u meer weten over de gebiedscommissies ga dan naar www.rotterdam.nl/verkiezingen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.