Kraam GBR 15 juni op Raadhuisplein

Zaterdag 15 juni: GBR kraam op het Raadhuisplein.                                         foto’s zien? klik hier!

Bestuur- en fractieleden van Gemeentebelangen staan zaterdag 15 juni weer op  het Raadhuisplein. U bent dan in de gelegenheid uw politieke vragen en opmerkingen direct te stellen aan de GBR leden die actief betrokken zijn als vertegenwoordigers van Rozenburg.

Op de GBR kraam kunt u zien wat wij voor u, inwoners,  hebben gedaan en nog steeds doen. Wij kunnen u de stand van zaken laten zien wat inmiddels gerealiseerd is vanuit ons verkiezingsprogramma. Als lokale partij vinden wij het belangrijk ook tussentijds verantwoording af te leggen aan de inwoners van ons dorp en niet alleen voorafgaand aan de verkiezingen.

Gemeentebelangen ontvangt geen financiële middelen van een nationale partij. De deelraadsleden, burgercommissieleden en bestuurder dragen zelf een gedeelte van hun vergoeding af aan de verenigingskas. Daarnaast hebben wij leden die een jaarlijkse contributie betalen. Door de ontvangen afdrachten en contributie is het mogelijk te sparen voor de komende verkiezingen. Ook lokale acties zoals bijvoorbeeld de wijkschouw en het uitdelen van de zwerfvuilknijpers worden uit eigen middelen betaald. Leden ontvangen geregeld een ledenbrief met informatie voor een zeer kleine bijdrage per jaar. Informatie voor nieuwe leden is op de GBR kraam beschikbaar.

Wij nodigen u van harte uit een bezoek te brengen aan de GBR kraam.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.