GBR start het nieuwe jaar

GBR start het nieuwe jaar!

Fractie en bestuur van Gemeentebelangen wensen iedereen een gelukkig en gezond 2013 toe.

Strenge bezuinigingen en weer een nieuw bestuursmodel zullen ons ook het komend jaar flink bezighouden. Er zijn daarnaast gelukkig veel goede en leuke zaken die Rozenburg komend jaar kan verwachten zoals ook onze GBR deelraadvoorzitter Paméla Blok heeft aangegeven tijdens haar Nieuwjaarsspeech: de bouw van de woningen aan de Boulevard, opnieuw een ijsbaan, renovatie van het Molenveld en nog veel meer ambitieuze plannen. (zie voor de volledige tekst : http://tinyurl.com/cupnqzd )

Het nieuwe jaar staat altijd in het teken van Nieuwjaarsborrels. Sommigen vinden het onzin in deze tijd daar geld aan uit te geven, maar anderen zijn het daar helemaal niet mee eens.

GBR maakt vooral gebruik van de uitnodigingen om positief het nieuwe jaar in te gaan, eventuele samenwerkingsverbanden aan te halen, nieuwe contacten te leggen en ook om te horen wat de huidige situatie is (vooral bij onze eigen verenigingen).

Bij Muziektheater De Ontmoeting hoorden wij dat Bouke de Vries als voorzitter zal aftreden. De nieuwe kandidaat zal in ieder geval een goed draaiende organisatie overnemen waarvan ook over onze dorpsgrenzen met lof over gesproken wordt.

Bij de volkstuinvereniging Eurohof bleek de samenwerking tussen de volkstuinders, de deelgemeente en de politie zeer positief te worden ervaren. Zij maken zich terecht zorgen over de nieuw te betalen tarieven die Rotterdam gaat hanteren en de gevolgen daarvan.

Ook in Rotterdam zijn wij bij verschillende recepties aanwezig geweest waarvoor wij een uitnodiging hebben ontvangen: Groen Links, SP en op het stadhuis aan de Coolsingel. De andere Rotterdamse fracties hebben geen uitnodiging gestuurd, anders was dit lijstje nog langer geweest. Tijdens één van de recepties hebben wij Wethouder mevrouw Van der Laan gesproken over de mogelijkheden die onze sportverenigingen kunnen, c.q. zouden moeten hebben nu Rotterdam zich heeft aangemeld voor het organiseren van de Jeugd Olympische Spelen 2018. Contacten zijn uitgewisseld.

De fractie van GBR  is er voor de Rozenburgers en zit niet vast aan een landelijke partij. Wij kunnen ons daarom makkelijk bewegen tussen diverse politieke partijen. Wij zijn eenvoudig benaderbaar voor de inwoners via mail, telefoon en op openbare vergaderingen die worden aangekondigd in de Rozenburgse Schakel. Het is hierbij niet noodzakelijk dat u lid bent van onze partij. Ook bestaat de mogelijkheid voor geïnteresseerden om de sfeer eens te proeven in onze lokale politieke keuken. Alle aanvullende informatie vindt u elders op deze website.
 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.