kerstmarktdeelraad 2012

Kerstmarkt- deelraad in actie

Kerstmarkt

“Gratis erwtensoep van de deelgemeenteraad” is veelvuldig geroepen.  Het resultaat aan het eind van de avond was dat er +/- 350 keer soep is uitgedeeld door Renate Geresse, Rob Oosterlee, Wim van Hulten, Harry vd Ende, Marita van Bavel en Marjon McElligott. Ook werden er kerstballen uitgedeeld met een gelukwens namens de Rozenburgse politiek.

kerstmarktdeelraad 2012

Het was de hele avond gezellig en druk op de Kerstmarkt. Leuke gesprekken werden met de bezoekers van de kerstkraam gevoerd.  Aan belangstelling geen gebrek. Ook de jarige Hanny Krul kwam  langs om van de gezelligheid te proeven. Moe maar tevreden werd er rond 21.00 uur gezamenlijk  opgeruimd na een geslaagde avond . Renate Geresse en Rob Oosterlee; bedankt voor het organiseren van de deelraad kerstkraam!
Voor iedereen die de kraam van de deelgemeenteraadsleden heeft gemist: namens de  deelgemeenteraadsleden  wensen we een ieder een gelukkig en voorspoedig 2013

Deelgemeenteraadsleden Rozenburg

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.