Oude geluidsinstallatie deelgemeente naar nieuwe eigenaar

Oude geluidsinstallatie deelgemeentehuis verloot

Onlangs is de oude geluidsinstallatie in het deelgemeentehuis in gebruik genomen. Deelraadslid Johan de Groot vond het een goed idee om deze geluidsinstallatie niet weg te doen maar ter beschikking te stellen aan een Rozenburgse vereniging door middel van loting. Hierin kon de deelraad zich unaniem vinden.

Rozenburgse organisaties/verenigingen die geïnteresseerd waren, konden zich per e-mail hiervoor inschrijven. Er hebben zich 6 kandidaten ingeschreven en dat waren:

  • Ruitervereniging Rozenburg;
  • Tennisclub Rozenburg;
  • Rozenburgs Mannenkoor ;
  • Dissonant dubbelmannen kwartet;
  • Volksdansgroep SIOS 
  • Volleybalvereniging Vovero.

De trekking zou oorspronkelijk door de oudste inwoner van Rozenburg hebben moeten plaatsvinden, maar deze 107-jarige is kort geleden overleden. Hierdoor is uit praktische overwegingen gekozen voor de nestor van de deelraad, Joop van Leeuwen.

De trekking vond plaats op 16 augustus in de raadzaal door Joop van Leeuwen onder toeziend oog van de deelraadsvoorzitter en de initiatiefnemer. Alleen Ria de Sutter was verder als deelraadslid aanwezig, terwijl van de zes kandidaten alleen de Ruitervereniging in persoon was vertegenwoordigd.

De spanning duurde niet lang en weldra bleek dat de Volksdansgroep SIOS de gelukkige winnaar was geworden. Het is hen van harte gegund. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.