Sponsorloop voor Cliniclowns

|   12 juli 2012   |   Bron:  de dichtbijredactie (Delta)

Lopen voor CliniClowns door mooie stukjes Rozenburg

 

(foto: PR)

ROZENBURG –Op 2 september a.s. vindt een sponsorloop plaats in Rozenburg voor het goede doel. Dit jaar lopen zij voor de  Cliniclowns. Tot nu toe hebben honderd mensen zich aangemeld voor de tien of vijf kilometer afstand en uiteraard kunnen er hier nog meer bij. .  Inmiddels hebben een aantal lopers het parcours al verkend en goedgekeurd.

Vorig jaar is het, onder de vlag van Sport4Charity, allemaal begonnen. Organisator Arno Larooy, zelf een fanatiek sporter, wilde mensen aan het sporten krijgen met als uitdaging het steunen van goede doelen: ‘In de eerste editie, die kleinschalig van opzet was en de tien kilometer als enige afstand kende, was het goede doel Artsen zonder Grenzen.

Al snel werd duidelijk dat een dergelijk evenement groter van opzet kon gaan worden. Het organisatieteam werd uitgebreid en werd er een eigen website opgestart.’ Naast de sponsorloop, die dit jaar in het teken staat van de CliniClowns, wil de organisatie ook de hardloopsport in Rozenburg meer bekendheid geven en promoten.Tevens werd er voor gekozen om het evenement, zeker sportief laagdrempelig te houden, door ook een vijf kilometerloop te organiseren.

De route voor zowel de SLR 5 als de SLR 10 zijn door de organisatie bekend gemaakt. De start- en finishlocatie zijn aangepast aan het te verwachte deelnemersveld.

Voetbalvereniging Rozenburg is bereid voor het goede doel het complex beschikbaar te stellen en daarmee heeft de organisatie een perfecte locatie met veel faciliteiten en parkeergelegenheid. Ook ligt sportpark West uitstekend op de geplande route. ‘Mooie stukjes Rozenburg waar, het dorp, de havens, de natuur en de industrie voor een prachtige afwisseling van het parcours zorgen’.

Naast het goede doel, de gemoedelijke sfeer en het recreatief lopen is er ook aan het wedstrijdelement gedacht. De organisatie hoopt dan ook op veel wedstrijdlopers uit de regio die op het evenement aan de start zullen verschijnen.

 

Inschrijven voor de SLR 5 en de SLR 10 kan natuurlijk nu al. Het snelste via de website van de Sponsorloop Rozenburg: www.sponsorlooprozenburg.nl. Hier is ook alle overige informatie te vinden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.