aduchenne

Rolstoelestafette voor ‘Duchenne’

450 kilometer voor Duchenne ook weer langs Rozenburgdoor Johan de Groot

Rond kwart voor twaalf zaterdag 7 juli diende zich een bonte stoet aan van rolstoelers met begeleiders bij het veer in Rozenburg voor de laatste etappe naar Hoek van Holland van een tocht van maar liefst 450 km.
Het waren niet zomaar rolstoelers maar jongelui die lijden aan de spierziekte Duchenne, allen gestoken in groene shirts. De tocht werd georganiseerd door de Stichting “On Wheels”.

Namens de deelgemeente, maar ook als bewonderende Rozenburgers hebben mijn eega en ik deze helden uitgezwaaid. Van de zestien deelnemers was er bij aankomst in Rozenburg helaas één afgevallen en in het ziekenhuis beland. Wij hopen dat hij snel beter is.

aduchenne

Op één van de foto’s staat een deelnemer met een belangrijk hoofd. Daar staat namelijk het gironummer op van de stichting en dat is: ING 180622. Giften zijn aftrekbaar van de belasting, dus dat is goed om te weten.

Deze derde rolstoelestafette is wederom een prestatie van formaat. Alle lof voor de deelnemers, maar ook de vrijwilligers die de stoet begeleiden en verzorgen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.