Zwembad- grote bassin dicht

Onderstaand bericht is 16 mei jl. gepubliceerd in verschillende kranten en op de websites van de deelgemeente en het zwembad. Op dit moment hebben de deelraadsleden de resultaten van de extra bouwkundige inspectie nog niet ontvangen.

Gemeentebelangen wil aan de hand van de resultaten weten wat nodig is om het grote bassin snel weer op een veilige manier open te krijgen en wil uiteraard ook inzicht in de daarmee gemoeide kosten. Wij hopen zeer snel hierover meer informatie te hebben.

Marjon McElligott

——————————————————————————————————————————————————————————–
Grote bassin zwembad de zeehond gesloten

16 mei 2012 | Deelgemeente Rozenburg | nieuwsbericht

Tot nader order is het grote bassin van zwembad De Zeehond gesloten. Een extra bouwkundige inspectie op verzoek van deelgemeente Rozenburg heeft uitgewezen dat de veiligheid van het grote bassin van zwembad “De Zeehond” niet gewaarborgd is.  Een van de wanden is dusdanig verzwakt dat aanpassingen noodzakelijk zijn. Het instructiebad blijft geopend maar tot nader order is het grote bassin gesloten. 

Streven deelgemeente Rozenburg
Deelgemeente Rozenburg onderzoekt de te treffen maatregelen in samenspraak met het bestuur van het zwembad. Streven van de deelgemeente is het zwembad op een veilige manier te behouden tot aan de oplevering van het Multifunctioneel Centrum in 2015.

Tarieven
Voor informatie over de gevolgen voor het zwembadbezoek en de tarieven verwijzen wij u naar de website van zwembad De Zeehond.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.