Gevaarlijke stoffenroute in onderzoek

GBR heeft bij de Provincie en de Veiligheidsregio opheldering gevraagd over het vervoer van gevaarlijke stoffen over de pont en langs de woonkern Rozenburg. De deelgemeente heeft ook bij de (veiligheids)partners gevraagd hoe de procedures worden toegepast en uitgevoerd. In 2009 hebben Rozenburg en Maassluis namelijk  gezamenlijk de route gevaarlijke stoffen aangepast en de route langs en door hun dorpen opgeheven. De Veiligheidsregio is nu een onderzoek gestart naar de effectieve uitvoering van de gewenste maatregelen, mede door vragen van GBR en de deelraad over de aanwezigheid van tankauto’s op de pont.

Onderstaand een artikel uit het AD over het onderzoek van de VRR.
 


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.