cupcake

Dag van de Zorg en NL-doet, ook in Rozenburg

Coalitie Rozenburg doet mee met Dag van de Zorg en NL-doet  cupcake

In De Roserie in Woonzorgcentrum Careyn Blankenburg werden de bewoners zaterdagochtend verrast op koffie en gebak. Careyn zorgde voor de koffie en de gezellige aankleding van de ruimte. De fracties GBR, PvdA, CDA en IPR/Goudriaan-Oosterlee waren ruim vertegenwoordigd om met de bewoners een praatje te maken, een spelletje te doen en wat hand- en spandiensten te verrichten.  Onder leiding van Dorine (Careyn) en haar medewerkers hielpen de fractieleden met het serveren van koffie met mooi versierde cup-cakejes. De 90 cup-cakejes waren gemaakt door Ineke Huijgen (PvdA) en Renate Gerrese (CDA). Het gebak was erg in trek en gelukkig was er genoeg voor iedereen. 25 cup-cakejes  werden door een medewerker van Careyn  naar ‘Het Baken’ gebracht zodat ook daar de Dag van de Zorg een feestelijk tintje kreeg.

dscn0434   dscn0459

Onder het genot van koffie met gebak kwamen al gauw de gesprekken los. Soms werd er een spelletje gespeeld maar de voorkeur ging toch het meest uit naar een praatje. Bewoners blikten ook terug op de lokatie Careyn Het Baken, vooral  vanwege het uitzicht en het buiten zitten. De meeste mensen zijn echter al gewend aan het nieuwe Woon-Zorgcentrum. Het buitenterras bij  Careyn Blankenburg is deels aangelegd maar de beplanting ontbreekt nog. De bewoners hopen van harte dat dit gauw gerealiseerd gaat worden zodat zij ook buiten kunnen gaan genieten van de zon. Ze zijn zeer te spreken over de ruime appartementen, De Roserie en de medewerkers van Careyn.

 

Verschillende fractieleden werden uitgenodigd door bewoners om hun appartement te komen bewonderen. Hierna gaf Dorine uitleg over de maaltijdverstrekkingen, de consumpties en de betaalmethode in De Roserie. Nadat de politici hielpen bij het dekken van de tafels voor de warme middagmaaltijd werd afscheid genomen zodat de bewoners in alle rust konden eten.

De coalitiepartijen hebben een duidelijk beeld gekregen van het reilen en zeilen binnen De Roserie en kijken terug op een gezellige ochtend. De fracties GBR, PvdA, CDA en IPR/Goudriaan-Oosterlee spreken hun waardering uit over de inzet van de medewerkers van Careyn en de vrijwilligers. 


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.