uitbreiding begraafplaats

Uitbreiding begraafplaats stap verder

Groen licht voor uitbreiding begraafplaats

Afgelopen donderdag 16 februari is in de commissie VROM, Algemeen Bestuur en Veiligheid (VAV) groen licht gegeven door de deelraad om het bestemmingsplan vast te stellen voor de uitbreiding van de begraafplaats.

Al eerder bleek tijdens de informatieavond voor omwonende burgers dat, naast een algemeen enthousiasme er ook wat kritische geluiden waren van bewoners van Welgelegen en de Rembrandtsingel.

Het ging met name om het onbeperkte uitzicht van die bewoners op het nieuwe deel van de begraafplaats. Beschutting door gedeeltelijk blijvend groene bomenaanplant is toegezegd door het Dagelijks Bestuur.

De opmerkingen van inwoners die zij tijdens de eerder gehouden informatiebijeenkomsten hebben geuit, worden in het uitvoeringsstadium meegenomen. Deelraadslid Johan de Groot heeft hier nog even speciaal aandacht voor gevraagd.

Door deze uitbreiding zal de begraafplaats voor de toekomst voldoende capaciteit bieden om te begraven, wat voor veel Rozenburgers en vooral de nabestaanden een geruststellende gedachte is.

Dit voorstel gaat als hamerstuk naar de deelraadvergadering van 8 maart 2012.

uitbreiding begraafplaats

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.