vtv 070112

Nieuwjaarsreceptie bij de volkstuinen

7 januari 2012: De nieuwjaarsreceptie bij de Volkstuinvereniging was erg gezellig en druk bezocht. Met verschillende raadsleden en bijna het voltallig dagelijks bestuur waren wij aanwezig. Het was zo warm dat we zelfs buiten op het terras zonder jas konden proosten op het nieuwe jaar. Uit de speech van de voorzitter van volkstuinvereniging Eurohof Ab van Velpen bleek dat de stormen geen schade of overlast hebben gegeven op het terrein. De drainage werkt prima en alle glazen kassen zijn nog heel. We hebben ook nog een kijkje genomen in de winkel van de vereniging. Het ziet er nu nog leeg en opgeruimd uit maar dat zal heel gauw weer gaan veranderen wanneer het voorjaar weer komt. Veel succes en een goede oogst voor 2012!

foto’s: Marjon McElligott 

vtv 070112

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.