johan

Nieuwe geluidsinstallatie raad- verloting oude installatie

Uit de deelraadsvergadering van 15 december 2011

De huidige geluidsinstallatie van het deelgemeentekantoor hapert nog al eens en dat heeft geleid tot een voorstel van het dagelijks bestuur aan de deelraad om deze in zijn geheel te vervangen. Daar waren alle fracties het roerend mee eens en dat zorgde voor een unaniem besluit tot de aanschaf van een nieuwe geluidsinstallatie.

Deelraadslid Johan de Groot stemde namens de fractie van GBR in met het voorstel, dat volgens hem tot een grotere bedrijfszekerheid zal leiden. Maar de af te danken geluidsinstallatie is volgens hem nog niet zo slecht, dat deze zomaar weggedaan zou moeten worden en kan bijvoorbeeld beschikbaar gesteld worden aan een Rozenburgse vereniging.

johanHet voorstel van Johan aan de deelraad is om dat door middel van inschrijving plaats te laten vinden. Uit de gegadigden kan dan via het  lot de trekking worden verricht. Johan stelde voor om dit door de oudste inwoner van ons dorp te laten doen omdat: “.. het spreekwoord immers ‘de oudste de wijste’ is en een wijs besluit dan meteen gewaarborgd is”.

De mogelijkheden hiervan zullen door het dagelijks bestuur worden bekeken en worden uitgewerkt. Wordt vervolgd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.