csc_1081

2e tunnel onder de Waterweg

2e tunnel onder de Waterweg (door Tom de Raaf)

Al ruim 40 jaar wordt er gekeken of er een 2e ‘Benelux’tunnel aangelegd moet en kan worden.

Al 40 jaar wordt er door het kabinet getwijfeld over welke locatie deze mogelijke nieuwe tunnel kan of moet krijgen.

Al 40 jaar kijken wij tegen een mooie historische boerderij aan en zeggen dan zonde dat hij mogelijk weg moet.

Al 40 jaar…..ach we moeten dit maar achter ons laten want eindelijk, na die 40 jaar, wordt er door het Kabinet een keuze gemaakt welke tunnel er dan wel aangelegd moet worden. Moet!! want het Kabinet ziet er ook wel de noodzaak van in.

Aan de Noordkant van de Waterweg weten ze eigenlijk helemaal niet welke ze willen hebben. De een de Blankenburg- en de andere de Oranjetunnel maar daar zijn er zowel voor- als tegenstanders van beide tunnels als we de uitingen langs de snelweg A20 moeten geloven.

csc_1081        csc_1101

In Rozenburg zijn we al blij dat er in ieder geval nu iets wordt ondernomen en als straks in 2020 de nieuwe tunnel er eindelijk ligt hebben we weer een kleine extra calamiteitenroute om ‘Ons Dorp’ te ontsluiten bij grootschalige calamiteiten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.