Tuinen in de prijzen

VOORNE/ROZENBURG – Op 9 november zijn de winnaars bekend gemaakt van de mooiste voortuinen in Oostvoorne, Rozenburg, Brielle en Rockanje.

Een volle zaal kon voor de pauze genieten van een PowerPoint presentatie van de genomineerde tuinen. 
Na de pauze werden de prijzen uitgereikt door wethouder Verbeek van Brielle, deelraadvoorzitter mevrouw Blok van Rozenburg en burgemeester De Jong van Westvoorne.   Groei & Bloei Voorne kan wederom terugkijken op een geslaagde evenement.

In Brielle won de familie Van Hemert aan de Notaris van de Blinklaan, in Oostvoorne de familie Van Toledo aan de Zandweg, in Rockanje de familie Heiman aan de Groene Kruisstraat en in Rozenburg de familie Van der Pol aan de Esdoornlaan. klik hier voor de foto’s 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.