17-10: Undercover “pont”- Boss met rol voor Rozenburger

Maandag 17 oktober Rozenburger in UNDERCOVER BOSS bij SBS6 om 20.30 uur 

Rozenburger René van Voorst speelt een prominente rol in het programma Undercover Boss. Volgens de eerste planning zou deze aflevering op 19 september worden uitgezonden maar het uitzendschema is gewijzigd naar maandag 17 oktober a.s.

De ‘grote baas’ van Connexxion Water ging  ‘undercover’ op de veerboot waar René stuurman is en hij werd begin juli een hele dag gefilmd. De medewerkers dachten dat het voor een programma was waarin iemand opnieuw werk zocht in een apart beroep. 

GBR is erg benieuwd of de problematiek bij het veer ook in volle omvang duidelijk is geworden voor de directeur…..
we gaan natuurlijk allemaal kijken en vanzelfsprekend ook om René aan het werk te zien!!
Oordeel zelf op : http://www.sbs6.nl/programmas/undercover-boss  (aflevering 7)
 
Na de uitzendingen van “Veerboot naar Holland” door Fidan Ekiz (klik hier voor meer inforrmatie: http://tvblik.nl/veerboot-naar-holland/behouden-vaart) , opnieuw bijzondere aandacht voor Rozenburg en omgeving.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.