benoeming erik joop ria

Nieuw dagelijks bestuur en raadsleden benoemd

In de raadsvergadering van 22 september is een nieuw dagelijks bestuur van de deelgemeente benoemd. Daarna vond de benoeming plaats van nieuwe raadsleden op de opengevallen raadszetels. Dit alles was een direct gevolg van de nieuwe coalitievorming. Eind augustus zegde het oude dagelijks bestuur het vertrouwen in elkaar op en diende ontslag in.

Voor Gemeentebelangen Rozenburg betekent dit dat de voorzitter van de deelgemeente nu een GBR-voorzitter is. Wij zijn er trots op dat Paméla Blok namens GBR de voorzittershamer mag gaan hanteren. Zij is nu zowel voorzitter van het dagelijks bestuur als voorzitter van de deelraad.

Paméla Blok nam als nieuwe voorzitter de eed of belofte af bij de nieuwe dagelijks bestuurders Frank Schellenboom/CDA, Arie Mol/PvdA en Geertje Timmer/IPR.  

De nieuwe raadsleden werden daarna benoemd. Erik Nieuwenhuizen volgde Paméla op als raadslid van GBR, hij werd samen met Joop van Leeuwen (CDA) en Ria de Sutter (IPR) door de nieuwe voorzitter geïnstalleerd. In de raadzaal vond dus een kleine stoelendans plaats.

benoeming erik joop ria

Paméla Blok gaf na de installatie van de nieuwe raadsleden een korte introductie namens de nieuwe coalitie en op vrijdag 23 september volgde de ondertekening van het raadsakkoord in bijzijn van Rozenburgers, diverse politici en de vertegenwoordigers van de pers.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.