Geschiedenis Rozenburg en meer

Interessante website voor geschiedenisliefhebbers (door Ron de Goeij)
Ongeveer 3 maanden geleden kwam ik op de website van Koos Prooi, die o.a. ook veel over Rozenburg heeft gepubliceerd. Ik heb hem gebeld en gecomplimenteerd met z’n mooie, leuke en leerzame website.Dat stelde hij zeer op prijs en hij heeft mij ook gezegd dat ik zijn website-link mocht aanbevelen wanneer dat zo uitkwam.

Niet alleen Rozenburg maar ook andere gemeentes in de omgeving komen aan de orde naast andere interessante zaken, dus het is echt een hele leuke en voor velen interessante website. Dus wilt u iets weten over “ons dorp, verleden en de omgeving van Rozenburg”  bezoek de website van Koos Prooi : http://www.koosp.nl/

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.