Opvang probleemgroepen in Rozenburg?

In het Algemeen Dagblad van 18 juni stond een bericht over de opvang van probleemgroepen in Rozenburg. Navraag bij de deelraadsvoorzitter leverde geen informatie op, zij gaf aan hierin niet gekend te zijn.

De politiek in Rozenburg wilde hier graag opheldering over in de deelraadsvergadering van 23 juni.
Daar bleek dat het portefeuillehouder Mol was die de informatie kon verschaffen en dat hij ook al overleg had gehad met Ressort Wonen, Careijn en de gemeente Rotterdam over de opvang in Rozenburg. Blijkbaar vond hij het niet nodig om zijn collega’s en de deelraad daarvan in kennis te stellen. De deelraad moest dus uit de pers vernemen dat de plannen er zijn. Ook de naastgelegen basisschool (De Rank) was bezorgd en wilde opheldering van de heer Mol.

GBR vindt het onbegrijpelijk en onacceptabel dat deze plannen er zijn, Rozenburg is niet de plaats om een opvangfaciliteit voor deze probleemgroepen te vestigen. Ook is het erg vreemd dat binnen het dagelijks bestuur deze informatie niet is besproken.
De heer Mol gaf aan dat het wel op ‘de schaal van Rozenburg’ zou zijn maar kon helaas niet uitleggen wat die ‘Rozenburgse schaal’ dan zou kunnen zijn………..

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.