kraam wim2

Kraam GBR 25 juni bij de PLUS-markt

De kraam stond zaterdag 25 juni op locatie bij de Plusmarkt en er was maar een zeer beperkte interesse van het winkelend publiek. Dit hield absoluut niet in dat de gesprekken inhoudelijk van mindere kwaliteit waren….. het lag ook niet aan de locatie maar aan het weer. 
Zoals op de foto’s te zien is, zijn de GBR-politici niet van suiker en gaan zelfs met plensbuien de discussie aan met de Rozenburgers. Welke andere Rozenburgse politieke partij doet ons dat na? Hartelijk dank aan diegenen die de moeite namen om ons van informatie te voorzien over de situatie in Rozenburg, wij zijn blij met alle signalen die ons bereiken. Het verminderde groenonderhoud en de serviceverlening van de deelgemeente waren (nog steeds) de belangrijkste punten van kritiek.

kraam wim2

 

Aankondiging
GBR-kraam zaterdag 25 juni bij PLUS-markt!

Alle Rozenburgers zijn welkom bij de gele GBR-kraam maar nu eens op een andere locatie in Rozenburg.

Van 10.00 tot 14.00 uur staat GBR bij de Plusmarkt aan de Emmastraat.

Wilt u iets weten over politiek in Rozenburg of hebt u een vraag/opmerking over wel of geen windmolens op de Landtong, over jeugdvoorzieningen , het Raadhuisplein of onze financiële positie na de herindeling? Wordt onze deelgemeente en ook het Stadskantoor opgeheven?

De vertegenwoordigers van Gemeentebelangen Rozenburg beantwoorden uw vragen graag op zaterdag 25 juni .

Vragen staat vrij! Tot ziens!


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.