Bezuinigingen OV en servicepunt RET Spijkenisse

Het Openbaar Vervoer in de regio krijgt te maken met diverse bezuinigingsmaatregelen. Voor Rozenburg lijkt dit slechts beperkte gevolgen te hebben maar voor het vervoer in onze regio heeft dit de volgende consequenties:

  • De busdiensten op Voorne Putten worden beduidend afgeslankt
  • Het RET-servicepunt bij Metrostation Centrum in Spijkenisse verdwijnt
  • De laatste rit van de metro wordt vervroegd, voor de aansluiting met diverse busdiensten heeft dit ook gevolgen

OP Voorne Putten is dit behoorlijk in het verkeerde keelgat geschoten. Woordvoerder in de Stadsregio namens het eiland wethouder Mourik van Spijkenisse is er ook niet blij mee maar geeft aan geen alternatieven voor deze bezuinigingen te zien. De Stadsregio is verantwoordelijk voor het aanbod van het openbaar vervoer.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.