ziekmetbubblejpeg

Kraam GBR 21 mei – hoe verder met de deelgemeente

GBR-Kraam: Wordt Rozenburg dubbel gepakt?ziekmetbubblejpeg

Deelgemeenten zullen in 2014 worden opgeheven als het aan het kabinet ligt. De gemeente Rotterdam pleit er bij minister Donner voor om de deelgemeenten te behouden en vindt de deelgemeenten onmisbaar als schakel tussen het stadsbestuur en de inwoners van – in ons geval – Rozenburg.

Wij willen graag van de Rozenburgers weten: Hoe ziet u de toekomst van Rozenburg?
Moeten wij het beetje zelfstandigheid dat we na de herindeling van een jaar geleden over hebben gehouden nu ook al opgeven? Dat zou rechtstreeks in strijd zijn met datgene wat de voormalige gemeente Rozenburg en Rotterdam met het kabinet heeft afgesproken, nl. dat Rozenburg kan blijven rekenen op een zekere mate van zelfstandigheid binnen het deelgemeentebestel.  Dit kan de minister toch zomaar maar niet overrulen? 

Welke actie zou u willen ondernemen? Gaan we de barricaden op om Rozenburg als deelgemeente te behouden? Of willen we onze zelfstandigheid weer terug? Maar misschien heeft u een ander en beter idee. Wij willen daar graag met u van gedachte over wisselen.

kraam lichtkrant


—————————————————————————————————————————–
23 mei:
Wij stonden met de gele GBR-kraam bij Albert Heijn op 21 mei van 10.00 tot 14.00 uur. Wilt u ons ook laten weten wat u van onze stellingen vindt, mailt u ons dan op: [email protected] 

Zodra de uitslag van de reacties op de kraam bekend is zullen wij dat publiceren. Een kleine tip van de sluier opgelicht: niemand was blij met de huidige gang van zaken in de deelgemeente……

tweets kraam gbr 21 mei
kraamploeg 1    gedc0639

m
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.