Nieuws over Het Baken en ouderenwoningen

GBR ontving informatie van het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente namens Careijn over de verhuizing van de ouderen uit ‘Het Baken’ naar Woonzorgcentrum ‘Blankenburg’ en naar de (tijdelijke) Psycho-Geriatrische woningen.

Careijn schrijft op 11 mei jl. het volgende:

Duidelijkheid over ouderenhuisvesting Rozenburg!

De stichting Careyn heeft recent alle bewoners en contactpersonen geïnformeerd over de op handen zijnde veranderingen in het verzorgingshuis Het Baken. Via dit artikel wil Careyn deze informatie ook graag delen met de overige bewoners van de Deelgemeente Rozenburg.

Het verzorgingshuis Het Baken is niet meer geschikt voor de toekomstige huisvesting van ouderen of andere doelgroepen. Daarom wordt in samenwerking met o.a. de woningcorporatie Ressort het nieuwe Woonzorgcentrum Blankenburg gerealiseerd.

In dit prachtige complex huurt Careyn 40 ruime tweekamerwoningen plus kantoren, een recreatieruimte en ruimte voor dagverzorging. Naar verwachting kunnen de eerste bewoners vanuit Het Baken medio oktober of begin november a.s. verhuizen. lees meer………………………….

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.