De Dalen klaar en overgedragen aan Rdam

Op 20 mei 2011 is na de afronding van alle werkzaamheden de vernieuwde wijk De Dalen in Rozenburg-Oost feestelijk opgeleverd.
´s Middags vonden in de grote feesttent aan de Meiendaal de officiële handelingen plaats. Door het ondertekenen van speciale fotoborden werd de oplevering voor Ressort Wonen een feit en de wijk werd hiermee overgedragen aan de gemeente Rotterdam.
Het voor Rozenburgse begrippen mega-herstructureringsproject werd in 1998 ingezet door toenmalig GBR-wethouder Ton Clarijs en in een periode van 13 jaar tot een goed einde gebracht na diverse fases te hebben doorlopen. Ook voormalig GBR-wethouder Lenneke van der Meer heeft diverse fases begeleid en de officiële handeling van het slaan van de eerste paal voor de eengezinswoningen voor haar rekening genomen.
Nu is de wijk klaar en is het een prachtig voorbeeld van NIEUW voor OUD en een prima blijk van de toekomstgerichte visie van Gemeentebelangen Rozenburg in samenwerking met Ressort Wonen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.