speeltuinen geplunderd

Speelplaatsen eindelijk aandacht

Van de voorgenomen aanpassing van de speelplaatsen in 2009 is niets terecht gekomen. Eind 2009 is een inventarisatie gehouden onder de inwoners maar na de herindeling kreeg dit ondanks diverse dringende verzoeken van GBR om actie geen vervolg. De beide portefeuillehouders (Mol en De Sutter) speelden het balletje elke keer naar elkaar terug met als resultaat geen enkele actie behalve het verwijderen van speeltoestellen.

speeltuinen geplunderd

Een jaar lang werd de deelraad met de belofte van een schouw en financiële problemen aan het lijntje gehouden maar nu komt het er dan eindelijk van. Er wordt een voorstel gepresenteerd aan de raadscommissie van 26 mei a.s., klik hier om het te lezen

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.