toastkoninginnedag2011

Koninginnedag heel gezellig in Rozenburg

Koninginnedag 2011 startte met de ontvangst van alle lintjesdragers en militair gedecoreerden in de raadzaal van het deelgemeentehuis.  Koos Langbroek, oud-raadslid van de PvdA was als kersvers gedecoreerde hierbij aanwezig.
Hij was de enige Rozenburger die vrijdagochtend op het stadhuis van Rotterdam van burgemeester Aboutaleb een lintje opgespeld kreeg.

Tijdens deze ongedwongen bijeenkomst waarbij ook het dagelijks bestuur, verscheidene veteranen en het overgrote deel van de raadsleden aanwezig waren, werd er een toast uitgebracht door de nestor van de raad. 
Bij afwezigheid van Hanny Krul (PvdA) was het de eer aan Johan de Groot (GBR) om het glas op de Majesteit te heffen. 
De Mudband van Udi vermaakte de gasten na afloop van het officiële moment  met gezellige klanken.

toastkoninginnedag2011

Het centrum van Rozenburg, Raadhuisplein-Molenveld en gemeenteplein, was bezaaid met kleedjes en kraampjes van de vrijmarkt en diverse demonstraties werden door de verenigingen verzorgd.  Op en rond de Laan van Nieuw-Blankenburg vond het motorspektakel plaats en konden heel veel speciaal opgepimpte auto’s bewonderd worden. ’s Avonds was er de traditionele lampionnenoptocht en na 22.00 uur werd een groots vuurwerk ontstoken aan de Boulevard.

Mede door het prachtige weer werd het een fantastische dag.

Kijk voor een filmpje en foto’s van het motorsportspektakel op: www.stichtingmotorsportrozenburg.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.