Rotterdamse ergernissen in beeld- reageren dus !

 

Rotterdam wil graag weten wat u van de dienstverlening vindt. Van de verbeterpunten of ergernissen die uit de inventarisatie komen, wordt een top tien samengesteld. Samen met de Rotterdammers pakt de gemeente in ieder geval de top drie binnen een jaar op.

Wat is uw favoriet?
Rotterdammers kunnen vanaf 29 april tot en met 23 mei 2011 aangeven wat zij belangrijk vinden om aan te pakken.
Lange wachttijden bij de stadswinkels? Moeilijke brieven van de gemeente? Onzekerheid over het verkrijgen van een bouwvergunning of fietstrommel?  Onveilige verkeersituaties in de straat? Alle ‘’favorieten”’ worden de komende maanden geïnventariseerd.

Wat kunnen burgers doen?
In de online vragenlijst worden onderwerpen opgesomd, waaruit kan worden gekozen. Per gekozen onderwerp is met een vervolgvraag een toelichting op de keuze mogelijk. Namen en adressen worden niet bekend gemaakt of gepubliceerd. De top tien wordt samengesteld uit alle ingevulde vragenlijsten en begin mei op de website www.rotterdam.nl gepubliceerd.

lees meer op: http://www.rotterdam.nl/burgertoptien 

De eerste klacht is al opgetekend:


 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.