Medewerking GBR aan rapportage over haven

Graag meegewerkt aan onderzoek en rapportage over de haven (door Paméla Blok)
Onlangs werd onze fractie benaderd door twee studenten of we mee wilden werken aan een onderzoek dat zij voor hun studie hielden over het leefmilieu en allerlei aanverwante aspecten in het havengebied. Wij hebben daar als fractie graag aan meegewerkt en gezamenlijk een reactie op de vragen opgesteld.

De rapportage is nu klaar (klik hier) en werd ons toegestuurd vergezeld van onderstaand bedankje (en met toestemming om het te publiceren). We verwachten dat Pim en Iris een goede beoordeling zullen ontvangen voor dit werkstuk, publicatie is hen al gelukt ;-).

———————————————————————————————————————————————————
Hartelijk dank voor het beantwoorden van de vragen, en de tijd en moeite die u er in heeft moeten steken. De interviewvragen waren naar meerdere instanties in de omgeving gestuurd, en u bent de enige die onze mail heeft beantwoord. We hebben erg veel aan uw antwoorden gehad, en de opdracht hebben we voltooid. Nogmaals hartelijk dank en met vriendelijke groet, 
Pim Leenheer & Iris v/d Heijden/ Dalton Lyceum Barendrecht
 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.