Herindeling: financieel nog steeds niet geregeld

Wethouder Kriens heeft de raad van Rotterdam laten weten dat het nog langer duurt om de financiën van de deelgemeente Rozenburg te regelen. Na meer dan een jaar weet de deelgemeente nog steeds niet hoeveel geld er ter beschikking komt. Weer een  bewijs van de veel te snelle herindeling van Rozenburg. 

Voordeel is wel dat deze informatie op de website van Rotterdam voor iedereen beschikbaar is, van het bestuur van de deelgemeente hebben wij als deelgemeentelijke politici nog helemaal niets vernomen………..

Klik hier voor de brief van wethouder Kriens 

fragment: 

                dg en kriens

rdam tobt met roz

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *