Maasstraat- nog geen oplossing bouwtroep

Bewoners rond bouwplan Maasstraat wéér in de wachtkamer

Namens de omwonenden van het bouwplan Maasstraat werd in de commissie VAV van 24 maart door de heer Van Gog ingesproken over de rommel die al sinds de start van het bouwplan de wijk ontsiert. Hij overhandigde de voorzitter van de commissie tevens een lijst met ca. 50 handtekeningen.

De bouw van de geplande patiowoningen ligt voorlopig stil omdat er te weinig vraag naar is. Diverse malen is er door de omwonenden aandacht gevraagd voor het probleem van de rommel. De heer Van Gog verwees naar de actie ‘Rozenburg Schoon’, geldt deze actie niet voor de Maasstraat?  
De projectontwikkelaar zou de grote schuldige zijn. Volgens mevrouw De Sutter wil de deelgemeente met hem en met gemeentewerken tot een tijdelijke oplossing komen.

Marjon McElligott vroeg namens GBR of het nu echt noodzakelijk is dat mensen tot dit soort protestacties én inspraak in de commissie moeten worden gedwongen voordat het dagelijks bestuur hun klachten/opmerkingen serieus neemt? Zij verzocht mevrouw De Sutter om in samenspraak met de omwonenden een oplossing te zoeken maar de portefeuillehouder wil dit niet honoreren. De bewoners zullen moeten afwachten…….

GBR  vraagt zich af waarom de betrokken bewoners van het overleg zijn buitengesloten, waar is hun inbreng?  Waarom brengt portefeuillehouder De Sutter haar verkiezingsbelofte niet in praktijk: ‘De mening van de inwoners is belangrijk vóór de besluitvorming en beïnvloedt deze wanneer het aan Inwoners Partij Rozenburg ligt’.

Deze situatie staat helaas niet op zichzelf, elders op onze website meer over verslechterende klachtenafhandeling.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.