Verslag deelraadsvergadering (ook in tweets)

Tijdens de deelraadsvergadering van donderdag 17 februari werd pijnlijk duidelijk wat het betekent om deelgemeente te zijn. De meeste vragen worden beantwoord met ‘daar werken we nog aan’ of ‘dat weten we nog niet’ of  ‘daarvoor moeten we bij Rdam zijn’ of ‘dat bepalen de diensten’. 
GBR stelde in het vragenhalfuur aan de orde hoe het mogelijk is dat wij al vanaf juni 2010 door de deelraadsvoorzitter aan het lijntje worden gehouden over de afhandeling van de brandveiligheidsvergunning van De Nieuwe Schans. Het bleek dat de vergunning pas in januari 2011 is aangevraagd door de deelgemeente. Paméla Blok : “Voorzitter, wie denkt u nu in de maling te nemen en waarom houdt u de schijn op van afhandeling terwijl er niet eens een aanvraag is gedaan?”
Op de intussen bekende manier gaf de voorzitter als antwoord dat zij daar allemaal niets aan kan doen en dat haar verzekerd is dat het goed komt. Helaas laten de andere partijen in de raad de zaak gewoon op haar beloop maar de verenigingen zitten met de gebakken peren en de controles door de politie. Onderstaand in twitterberichtjes de overige zaken die aan de orde kwamen. 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.