Tom en Petra de Raaf onderscheiden door Smooksnuivers

De Smooksnuivers vieren Smookies Bonte Avond en benoemen nieuwe halve Maandragers : 
GBR’s Tom de Raaf en zijn vrouw Petra, echte vrijwilligers!!

De Rozenburgse Carnavalsvereniging is zeer actief in het vrijwilligerswerk en eren tijdens hun jaarlijkse feestavond  altijd een ‘andere’ vrijwilliger. Dit jaar waren dat er twee. GBR-burgercommissielid Tom de Raaf en zijn echtgenote Petra mogen zich drager van het eremetaal noemen en worden toegevoegd aan een lijst van bijzondere Rozenburgers.

Meer informatie en foto’s op www.smooksnuivers.nl en hieronder leest u een stukje uit het verslag van de avond:

Op deze avond wordt van oudsher ook de orde van de halve maan uitgereikt. Deze onderscheiding wordt ieder jaar door de prins toegekend aan een persoon of personen die op maatschappelijk vlak iets voor Rozenburg betekenen. Dit jaar zijn  Petra en Tom de Raaf uitgekozen om toe te treden tot onze “halve maandragers” Zij doen behalve de coördinatie van de vrijwilligers van de ijsbaan ook allerlei werkzaamheden voor de kerk. Bij jeugdland verzorgt Tom de beveiliging en Petra gaat dit jaar los bij het onderdeel zang en dans. Ook bij Speeltuin de kolenkid is Petra actief en er blijkt nog meer te zijn dan hier allemaal opgeschreven kan worden. Kortom, twee waardige halve maandragers.

           

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.