Denk mee over de tunnels op 3 februari a.s.

denk mee over de nieuwe westelijke oeververbinding

27 januari 2011 | deelgemeente rozenburg | nieuwsbericht

De projectorganisatie Rotterdam Vooruit onderzoekt de mogelijkheden om de bereikbaarheid van Rotterdam te verbeteren.

Eén onderzoek betreft de zogenoemde Nieuwe Westelijke Oeververbinding (NWO), die de A15 Maasvlakte/Mainport Rotterdam moet verbinden met de A20 Westland/Vlaardingen-Schiedam. Onderzocht worden een Blankenburgtracé of een Oranjetracé. Zie ook www.rotterdamvooruit.nl.

Denk mee
Het project NWO hecht er veel waarde aan om samen met omwonenden de alternatieven van de NWO verder uit te werken en de effecten hiervan op de leefomgeving in kaart te brengen. Ook wil het de voor- en nadelen van beide tracés helder krijgen voor de besluitvorming eind 2011 door de minister van Infrastructuur en Milieu. Het project NWO nodigt betrokken omwonenden dan ook uit om deel te nemen aan meedenkavonden. Deze vinden plaats op de volgende data/locaties:

  •  3 februari, deelgemeentekantoor Rozenburg, Jan van Goyenstraat 1, 3181 HR  Rozenburg
  • 7 februari, LCC De Hoekstee, Mercatorweg 50, 3151CJ Hoek van Holland
  • 10 februari, Kerk van de Nazarener, Zwanensingel 1, 3136 GZ  Vlaardingen
  • 14 februari, De Kiem, Koningin Julianaweg 91, 2691 GC ’s-Gravenzande
  • 16 februari, De Koningshof, Uiverlaan 20, 3145 XN Maassluis
  • 17 februari, Facility Center Geuzenstaete, Krammer 6-8, 3232 HE Brielle

 U bent welkom vanaf 18.45 uur. Het programma begint om 19.00 uur en eindigt op 21.00 uur.

Gesprekstafels
Burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties zijn al eerder via publieksparticipatie bij de verkenning Rotterdam Vooruit betrokken. Vanaf de start is hen in diverse sessies gevraagd mee te denken over zowel de belangrijkste knelpunten als ook de oplossingsrichtingen en het te verrichten onderzoek. Ook in de vervolgfase van de NWO speelt burgerparticipatie een belangrijke rol.

Hiervoor zullen diverse avonden worden georganiseerd met zogenaamde ‘gesprekstafels’. Aan deze gesprekstafels zal het projectteam van de NWO het gesprek aan gaan met belanghebbenden. Mocht u interesse hebben hieraan deel te nemen, dan kunt u zich hiervoor opgeven via [email protected] of u kunt bellen met het projectsecretariaat NWO: 010-4027063.

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van het project NWO? Meldt u zich dan aan voor de digitale nieuwsbrief. Stuur een e-mail naar [email protected] met als onderwerp: ‘aanmelden nieuwsbrief’.

Kennisgeving
Onlangs is een kennisgeving verschenen over het voornemen voor het opstellen van een rijksstructuurvisie ‘Bereikbaarheid Regio Rotterdam en Nieuwe Westelijke Oeververbinding’. Open hier de kennisgeving

 


Tunnel

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.