Extra geld accommodaties eindelijk beschikbaar

Extra geld verenigingen en instellingen eindelijk beschikbaar
In 2009 heeft de raad extra geld beschikbaar gesteld voor de aanpak van accommodaties van instellingen en verenigingen bovenop hun jaarlijkse onderhoudsbudget. GBR heeft het afgelopen jaar diverse malen aandacht gevraagd voor de betaling van die gelden. Helaas met weinig effect.
Totdat de FC Blankenburg gebruik maakte van het spreekrecht in de vergadering van SOZAWE  in november. Eindelijk leek er wat beweging in de deelgemeentelijke portemonnee te ontstaan. Het heeft tot 14 december geduurd voor de deelraad informatie van de portefeuillehouder ontving en waarbij hij uitsluitsel gaf over de aanpak. Onderstaand is te lezen hoe de verdeling van het geld tot stand komt.:

accommodaties 2

Om de gescande documenten volledig in te zien:  klik hier voor pagina 1 en klik hier voor pagina 2
 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.