GBR en de ijsbaan-Rozenburg On(w)ijs

Van verkiezingswens naar werkelijkheid, Rozenburg On(w)ijs!! (door Paméla Blok)

In 2006 nam GBR de ijsbaan op in haar verkiezingsprogramma 2006-2010. Vanaf het begin werd er wat schamper gereageerd op deze plannen maar nu de ijsbaan voor het tweede jaar op het gemeenteplein is opgebouwd zijn zelfs de grootste criticasters enthousiast.
Het lijkt erop dat dit initiatief van GBR net als Jeugdland een vast onderdeel wordt van de evenementen in Rozenburg. De SPAR (Stichting Promotionele Activiteiten Rozenburg) heeft de organisatie overgenomen en samen met een grote groep vrijwilligers wordt drie weken lang een feestje gemaakt van Rozenburg On(w)ijs!!  Lees meer op de website : www.rozenburgonwijs.nl 

Wij zijn nog steeds enthousiast en blijven dat!!  Lees hier hoe de eerste editie in 2009 tot stand kwam…………

    
 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.