electriciteit

Stroomstoring in Rozenburg

Rozenburg heeft op zaterdag 4 december tijdens hevige sneeuwval te maken gehad met een algehele stroomstoring. Om even voor 12.00 uur floepte alles uit.

electriciteit


In een verdeelstation was het een en ander misgegaan. Winkels sloten  noodgedwongen hun deuren en woningen werden verlicht door kaarsjes. Open haarden (voorzover aanwezig) snorden stevig maar ook waren er inwoners die flink in de kou zaten. In verzorgingstehuis “Het Baken”werd het Sinterklaasfeest afgeblazen omdat Sint- Nicolaas de barre weersomstandigheden niet de baas kon, ondanks de hulp van vele Pieten. 


Na 14.30 uur werden langzaamaan alle wijken van Rozenburg weer van electriciteit voorzien. Om 16.00 uur was het leed geleden en kon Stedin alle woningen weer van stroom voorzien. Het industriegebied ten zuiden van Rozenburg moest nog even geduld oefenen. Ten tijde van de opstelling van dit berichtje (ca. 17.30 uur) was bijna alles weer onder controle. klik hier voor een verslag in het AD

Meldingen over de storing kunt u bij het artikel “MELD ERVARINGEN STROOMSTORING 4-12” aangeven.

electriciteit 1

lees ook: http://www.rijnmond.nl/Homepage/Nieuws?view=/News/Default/2010/december/storing%20Rozenburg
en : http://www.nu.nl/binnenland/2394366/deel-rozenburg-zonder-stroom.html

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.