Gladheid en beloftes van IPR …

Weet u het nog? In januari van dit jaar hadden we het ook te kwaad met de gladheid. Strooien, zout, zand, borstelen van voet- en fietspaden, vrijhouden van winkelgebieden en doorgaande routes, álles kwam aan bod en werd uit de beschikbare depots gehaald.

Toen werd er ook geklaagd…… net als nu. Op de verkiezingsbijeenkomsten was het ook een geliefd onderwerp om eens lekker over te filosoferen, maar ook om je kiezers van alles op de mouw te spelden. Het is nog niet eens een jaar geleden maar het lijkt een eeuwigheid. Rozenburg is deelgemeente en alles is veranderd en beter geworden, hoewel, aan dat laatste twijfelen wij zeer.

Met de gladheid is het in ieder geval NIET goed gekomen ondanks de beloftes van de lijsttrekker van IPR die uiteindelijk de deelraadsvoorzitter is geworden. In de commissievergadering die donderdag 2 december werd gehouden bleek dat het allemaal toch wat anders verloopt dan gedacht. GBR heeft moeten constateren dat veel minder straten gestrooid zijn, wijken potdicht zaten, de fietsroutes onbegaanbaar waren, senioren en mindervaliden niet meer naar buiten konden en de zakjes strooizout niet verkrijgbaar waren op de werf. Samen met de commissieleden van VAV waren we unaniem in ons oordeel dat dit volstrekt onacceptabel is en dat het in voorgaande jaren veel beter geregeld was. Zijn dit nu de zegeningen van Rotterdam? De deelraadsvoorzitter zit ermee in haar maag maar zal het volgens de commissie toch moeten oplossen.Het zou haar sieren als ze ruiterlijk toegaf dat ze de kiezer in januari maar iets op de mouw speldde…….

Paméla Blok,
Fractievoorzitter GBR

 
 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.